PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Rådgivning om sygemeldt medarbejder

Har du en sygemeldt medarbejder, er det vigtigt, at du håndterer forløbet korrekt. Skal du opsige en sygemeldt medarbejder, eller skal du gøre brug af 120-dages reglen, så tag en advokat med på råd.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Vejledning i sygefraværsforhold
  3. Gennemgang af kontakter

Få personlig rådgivning om 120-dages reglen

Når du ansætter en funktionær, gælder funktionærlovens regler. Som arbejdsgiver bør du overveje, om 120-dages reglen skal nævnes i medarbejderens ansættelseskontrakt. Denne regel giver dig ret til under visse betingelser at afskedige en funktionær, der har været syg i 120 dage, med en måneds varsel til fratrædelse ved måneds udgang.

Hos Advodan har vi erfarne advokater indenfor ansættelsesret, og vi kan blandt andet rådgive dig om:

  • Hvis din medarbejder har hyppigt eller længerevarende sygefravær
  • De juridiske rammer for opsigelse af en sygemeldt medarbejder
  • Brugen af 120-dages reglen
  • Optælling af sygedage
  • Rådgivning i forbindelse med sygefraværssamtale
  • Rådgivning hvis din medarbejder udebliver fra sygefraværssamtale
  • Medarbejderen er ”særligt beskyttet”, fx gravid, handikappet mm.

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat rådgive dig, hvis du har en sygemeldt medarbejder, eller du ønsker at opsige en sygemeldt medarbejder.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i ansættelsesret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret advokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til