Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Kunde- og leverandørsamarbejde

Kommissionsaftale - producent

Du indgår en kommissionsaftale med en kommissionær, der i eget navn formidler salg af dine produkter for din regning. Det betyder, at det under hele salgsforløbet er dig, der ejer produkterne. Det er også dig, der bestemmer, til hvilken pris kommissionæren må sælge dine produkter.

Det er kommissionæren, der indgår aftaler med kunderne, og derfor er det også kommissionæren, der har forpligtelserne over for kunderne. Kommissionæren er aflønnet med provision af de aftaler, han eller hun indgår. Kommissionsaftaler kan udvides med eneret.

Kommissionsaftale  - forhandler

Som kommissionær i en kommissionsaftale formidler du salg i dit eget navn, men for producentens (kommittentens) regning. Det betyder, at du ikke ejer varerne, og at du skal følge kommittentens instruktioner omkring eksempelvis pris.

Risikoen som kommissionær er relativ lav, da du ikke skal købe varer af producenten. Du skal dog være opmærksom på, at det som regel er dig, der har alle forpligtelser over for kunderne. Som kommissionær modtager du typisk provision af de salgsaftaler, du formidler. Kommissionsaftalen kan udvides med eneret.

Har du brug for hjælp til Kunde- og leverandørsamarbejde?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Kunde- og leverandørsamarbejde?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.