Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Ægteskab eller papirløse par

Samlivskontrakt

Når I lever papirløst, er jeres samliv ikke reguleret af retsregler. Dermed kan I gå fra hinanden uden at søge om separation eller skilsmisse. Det betyder også, at I selv er ansvarlige for at dele jeres fælles ejendele. Det kan I gøre med en samlivskontrakt.

Du er her

En samlivskontrakt danner baggrund for delingen af eksempelvis jeres bolig, møbler og bil. Man sætter således ord på, hvordan udgifterne skal fordeles, hvem der ejer hvad og hvordan man skal dele værdierne, hvis man går fra hinanden. For eksempel kan man aftale, at det, man køber til hjemmet, er ejet af begge parter.

Har I ikke en samlivskontrakt og dermed ikke skrevet noget ned, må I selv nå til enighed. Hos ADVODAN kan vi mægle mellem jer og forsøge at få en aftale på plads.

Hvis du ikke kan blive enig med din tidligere samlever om bodelingen, bør du hente rådgivning hos en advokat. Sagen kan ende i skifteretten, hvis I ikke finder en løsning, og det kan koste mange penge. Derfor anbefaler ADVODAN, at I bliver enige via jeres advokater.

Har du brug for hjælp til Ægteskab eller papirløse par?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Ægteskab eller papirløse par?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.732 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.732 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.