Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Beskatning af personalegoder

I dag skal du betale skat af langt de fleste personalegoder. Derfor er det en god idé at være opmærksom på beskatningen.

Du er her

Hvis du har personalegoder som fri bil og fri bolig, bliver det beskattet som almindelig indkomst. Beløbet fastsættes ud fra værdiansættelsesregler, som SKAT har vedtaget.

Multimediebeskatningen er afskaffet, og der er indført nye beskatningsregler for fri telefon, computere og internet.

Hvis din arbejdsgiver stiller fri telefon til rådighed - også til privat brug - så bliver du beskattet af et årligt beløb på kr. 2.600 (2015).

Hvis din arbejdsgiver stiller en computer til rådighed til brug for dit arbejde, bliver du ikke beskattet, selvom du bruger den privat.

Hvis din arbejdsgiver giver dig fri internetforbindelse til privat brug, vil du blive beskattet af et årligt beløb på kr. 2.600. Hvis du bruger internettet i dit arbejdet og har forbindelse til arbejdspladsens datanetværk, bliver du ikke beskattet.

Hvis din arbejdsgiver stiller fri telefon til rådighed til dig til brug for arbejdet, skal du ikke betale skat af det, hvis du underskriver en tro og love erklæring om, at du kun bruger telefonen erhvervsmæssigt bortset fra enkelte private opkald, og arbejdsgiveren i en vis udstrækning fører kontrol med dit forbrug.

Hvis din arbejdsgiver stiller både fri telefon og fri internet til rådighed for dig til privat brug, vil du kun blive beskattet af et samlet årligt beløb på kr. 2.600.

Hos ADVODAN afklarer vi dine spørgsmål om skat og rådgiver dig, så du får den mest attraktive lønpakke.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.