Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Oplysninger til SKAT

I visse tilfælde beder SKAT om yderligere oplysninger vedrørende dine skatteforhold. En advokat kan være med til at sikre, at du giver tilstrækkelige og præcise svar på spørgsmålene.

Du er her

Dine svar kan få store konsekvenser for dine skatteforhold. Og dine umiddelbare svar kan være svære at ændre senere, medmindre du kan dokumentere, at tingene faktisk forholder sig anderledes.

Derfor kan du med fordel lade din advokat styre, hvilke informationer der bliver videregivet til SKAT. På den måde kan du undgå at udlevere unødvendige informationer eller svare uforberedt på spørgsmål, som du ikke føler dig sikker på.

ADVODANs skattespecialister rådgiver dig, når du får henvendelser fra SKAT. Vi sikrer, at du giver SKAT de rigtige oplysninger og varetager kontakten med dem.

Du kan nå at ændre skatten tilbage i tid

I nogle tilfælde kan du med tilbagevirkende kraft ændre dine personlige oplysninger om eksempelvis indkomst, renteudgifter og andre forhold, der har indflydelse på dine skatteforhold. Som udgangspunkt har du mulighed for at gå tre år tilbage.

Hvis du eksempelvis opdager en fejl, eller der falder en dom af principiel karakter, kan du have mulighed for at få genoptaget din skatteansættelse og derigennem få ændret dine oplysninger.

Har du brug for at ændre oplysninger, som går længere tilbage end tre år, kan det også lade sig gøre under visse betingelser.

ADVODANs skattespecialister rådgiver dig om dine skatteforhold. Samtidig hjælper vi med at gennemgå tidligere årsopgørelser og få dem rettet til, så du opnår en optimal skatteposition.

Skattesager kan føre til fængsel eller bøder

Skatteunddragelse har en strafferamme på op til otte års fængsel. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på regler og frister. Manglende kendskab til skattelovgivningen holder nemlig ikke i retten.

Det er ikke kun bevidst skattesvig som afgivelse af forkerte personlige skatteoplysninger, der kan ende med fængselsstraf. Også grov uagtsomhed kan i værste fald føre til en straf. Hvis du er i tvivl om dine skatteforhold, kan en advokat være med til at sikre, at du ikke begår alvorlige fejl.

Bliver du opmærksom på, at du har begået en fejl eller en lovovertrædelse, er det en god idé at kontakte en skatteadvokat hurtigst muligt. Normalt vil det blive betragtet som en formildende omstændighed, at du selv gør opmærksom på fejlen.

I mange tilfælde kan vi hjælpe med at afslutte en sag uden om retssystemet ved at indgå en aftale med SKAT ud fra dine faktiske forhold.

ADVODANs skattespecialister fører din sag og sørger for, at myndighederne får de nødvendige oplysninger. Det øger sandsynligheden for, at du kommer bedst muligt ud af sagen.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.