Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Christian Lund Agerbæk
Advokat, Højesteret

Jeg er advokat hos ADVODAN Aalborg og ADVODAN Brønderslev, hvor jeg primært arbejder med fast ejendom (køb og salg, mangler, sager mod ejerskifteforsikringsselskaber), lejeret samt entrepriseret. Derudover arbejder jeg også med familieretslige sager så som skilsmisser og ægtepagter, og endelig rådgiver jeg i erhvervslivets forhold. 

Siden jeg fik min beskikkelse som advokat i 2010, har jeg arbejdet målrettet for at give mine klienter rådgivning på et højt juridisk niveau og på et sprog som er forståeligt. Den rette kommunikation er utrolig vigtig uanset hvilken type sag, der er tale om. Med den rette kommunikation kan unødige retssager undgås.
Er retssagen uundgåelig, har jeg stor erfaring i at føre retssager. Desuden har jeg møderet for byret, landsret og højesteret.

Jeg har siden 2010 boet i Aalborg, men kommer fra Brønderslev, hvor jeg igennem flere år har siddet i bestyrelsen for Brønderslev Handel. Herudover har jeg undervist på iværksætterforløb i både Brønderslev og Jammerbugt Kommune, og er tidligere medlem af JCI Brønderslev.

Forud for min ansættelse hos ADVODAN Aalborg, arbejdede jeg på et advokatkontor med afdelinger i Nørresundby, Aabybro og Brønderslev.  Jeg har derfor et indgående lokalkendskab til Brønderslev og opland, samt et godt kendskab til Aabybro og Nørresundby - ud over Aalborg naturligvis.

Min fritid bruger jeg primært sammen med min hustru og tre børn. Når familielivet tillader det, deltager jeg gerne i forskellige netværk. Jeg går meget op i god mad – både at spise den samt at lave den. Om vinteren er jeg desuden en ivrig skientusiast. 

Hvis du har spørgsmål til fast ejendom, familieret eller andet, så ring gerne til mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3302.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.