Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Inge Henriksen
Advokatsekretær

Jeg er sagsbehandler hos ADVODAN Aalborg og har været ansat i 30 år. Mine primære arbejdsområder er skilsmisse og separation, køb og salg af bolig samt testamente og arv, og kan i disse sager assistere med kyndig viden. Derudover beskæftiger jeg mig med retssager og ejendomsadministration.

Jeg er sekretær for advokat Hanne Bruun Jacobsen og Thomas Frisgaard, hvor jeg hjælper dem med diverse sager.

Jeg bruger min fritid på familien og nyder at være i naturen. Derfor tager jeg gerne en gåtur i det fri, når der er mulighed for det.

Hvis du har spørgsmål til skilsmisse og separation, køb af bolig eller andet, så ring gerne til mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3300.

 

GØR SOM 12.774 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.774 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.