PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Jacob Poulsen Mark

Direktør, Advokat, Partner

Jacob Poulsen Mark

Direktør, Advokat, Partner

Jacob Poulsen Mark

Direktør, Advokat, Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2024
Skifterettens medhjælper i konkurs- og tvangsopløsningssager, Skifteretten i Hjørring
2023
Direktør for Advodan Aalborg
2023
Møderet for Landsretten
2021
Certificeret bestyrelsesmedlem, Board Governance A/S
2021
Bestyrelsesformand, LIAB ApS
2020
Bestyrelsesformand, FlowTech A/S
2019
Udpeget advokat i Gældsstyrelsens Advokatpanel
2019
Partner, Advodan Aalborg
2016
Advokat, Advodan Aalborg
2015
Ekstern underviser, Aalborg Universitet
2013
Jurist, Aalborg Universitet

Om Jacob

Jeg er direktør for Advodan Aalborg og Brønderslev. Jeg arbejder desuden som advokat og partner i virksomheden. Jeg blev uddannet jurist fra Aalborg Universitet i 2013. Jeg har været en del af virksomheden siden 2011 – først som studentermedhjælper, senere som advokatfuldmægtig og advokat. Jeg blev partner/indehaver af virksomheden i 2019, opnåede møderet for Landsretten i april 2023 og har været direktør siden 1. januar 2023.

Jeg beskæftiger mig primært med rådgivning af små og mellemstore erhvervsvirksomheder, virksomhedsoverdragelse, retssager mv. Herudover er jeg specialiseret i behandling af konkursboer og sager om konkurskarantæne. Jeg er udpeget som advokat i Gældsstyrelsen Advokatpanel, hvor jeg assisterer Gældsstyrelsen i konkurssager. Jeg er siden 2024 skifterettens medhjælper i konkurs- og tvangsopløsningssager ved skifteretten i Hjørring. Jeg er tillige en del af det team under Business Aalborg, der hjælper iværksættere i gang med opstart af egen virksomhed og rådgiver startups om juridiske forhold.

 

Undervisning/foredrag m.v.

Jeg har i flere år undervist i forskellige formueretlige fag på jurauddannelsen på Aalborg Universitet. I dag medvirker jeg til at uddanne og klargøre jurastuderende til livet som rådgiver gennem mit engagement og bestyrelsesarbejde i De Jurastuderendes Retshjælp, som jeg selv har været med til at stifte i 2011.  Jeg holder løbende foredrag for både revisorer, pengeinstitutter, erhvervsvirksomheder og øvrige samarbejdspartnere om forskellige juridiske emner.

 

Netværk

Jeg holder meget af at deltage i forskellige netværkssammenhænge for herigennem at opnå personlig og faglig udvikling, udvide mit netværk og møde mennesker fra forskellige brancher. Jeg er blandt andre medlem af Junior Chamber International (JCI), Round Table Danmark (RT81 Aalborg) og AaB-Netværket.

 

Bestyrelsesarbejde

Jeg er endvidere inspireret af at deltage i bestyrelsesarbejde. Jeg har en bestyrelsesuddannelse (2021) fra Board Governance A/S. At deltage i andre virksomheders ledelse og arbejde med deres udfordringer og muligheder giver inspiration og stor indsigt i forhold, der også er anvendelige i det daglige arbejde som advokat.

Jeg er foruden bestyrelsesarbejdet i Advodan Aalborg A/S engageret som bestyrelsesformand i FlowTech A/S, ligesom jeg er bankrådsmedlem i Spar Nord Bank - Bankområde Aalborg. 

 

Privat

Jeg bor i Støvring, ca. 20 km syd for Aalborg med min hustru og vores 2 børn. Fritiden går med venner og familie – ofte over en god øl eller et godt glas vin. Jeg har derudover en stor interesse og passion for musik og har sunget og spillet en del instrumenter i forskellige sammenhænge siden jeg var barn. Jeg holder af en god løbetur i Rold Skov og en badmintonkamp i ny og næ. Har du som virksomhed brug for rådgivning eller hjælp, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3325 eller skriv til mig på jpma@advodan.dk

Det siger mine klienter

Man skal gå til Jacob fordi han favner bredt og kan hjælpe med mange forskellige problemstillinger. Derudover, formår han at kommunikere i øjenhøjde, så jeg har fuld forståelse for processen. Gennem vores samarbejde, har Jacob selv været opsøgende og finder hver gang den bedste løsning, da han kender virksomheden godt. Man kan vist sagtens sige, at Jacob er blevet FunCenters faste advokat.
Jan Olsen Indehaver af FunCenter Aalborg ApS

Det siger mine klienter

Jacob Mark har været min advokat de sidste par år, og jeg kunne ikke drømme om en bedre advokat. Jacob er særdeles kompetent, lyttende, forklarende og kan sætte sig ind i diverse scenarier. Jeg ved at Jacob har min ryg, og at jeg trygt kan stole på at han har undersøgt detaljer for mig, som jeg ikke selv har haft overskud til.
Lisa Dalsgaard Indehaver af Goodiepack

Det siger mine klienter

Jeg vil helt bestemt anbefale Jacob Poulsen Mark som advokat. Da jeg skulle købe en lejlighed, bistod Jacob med handlen. Han formidlede det hele i et forståeligt sprog og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Derudover behøvede jeg aldrig at rykke Jacob efter svar, det kom altid helt af sig selv.
Carsten Privat klient