Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Jacob Poulsen Mark
Advokat, Partner

Jeg er advokat og partner hos ADVODAN Aalborg, hvor jeg primært beskæftiger mig med erhvervsrådgivning, insolvens / konkurs og retssager.

Jeg er udpeget som advokat i Gældsstyrelsens Advokatpanel, hvor jeg assisterer Gældsstyrelsen i konkurssager, hvor SKAT har indgivet konkursbegæring.

Jeg startede hos ADVODAN Aalborg som stud. jur. tilbage i 2011 og blev efterfølgende ansat som advokatfuldmægtig. Jeg opnåede advokatbestalling den 1. august 2016.

Jeg er uddannet jurist fra Aalborg Universitet i 2013. Jeg er stadig tilknyttet Aalborg Universitet som ekstern underviser samt vejleder for studerende i forbindelse med deres afhandling/projektforløb.

Denne interesse for at undervise og vejlede startede i mine studieår (2011-2013), hvor jeg underviste på jurastudiets bacheloruddannelse inden for aftale- og erstatningsret, køberet samt EU-ret. Derudover var jeg i 2011/2012 medstifter af foreningen De Jurastuderendes Retshjælp - Aalborg, hvor jeg har fungeret som retshjælpsleder i 2 år og har stået i spidsen for det rådgivningsteam, der rådgiver private borgere om forskellige aspekter af juraen.

Til sidst er jeg en del af Business Aalborgs Startup Club Rådgiverteam, hvor man rådgiver iværksættere i Aalborg og Nordjylland og derved er med til at give dem en god start på deres karriere.

I min fritid bruger jeg en del tid på at deltage i forskellige netværksgrupper, da jeg ser det som en god måde at opbygge og vedligeholde relationer på. Jeg har derudover en stor interessere for musik og når jeg ikke dyrker sport, så nyder jeg gerne en god middag og et godt glas vin.

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3325.

GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.