Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

COVID19

 

ADVODAN følger myndighedernes anbefalinger og passer på kunderne.

ADVODAN bakker op om myndighedernes indsatser for at dæmme op for COVID19. Og vi gør, hvad vi kan for at passe på vores kunder. Og for at undgå smittespredning.

Det indebærer, at følge myndighedernes anbefalinger og at håndtere mest mulig af kontakten med vores kunder via telefon og ikke-fysiske møder, hvor det er praktisk muligt.

ADVODAN holder åbent. Kontoret kan træffes på telefon og mail og vi hjælper dig som vores kunde igennem udfordringerne. Vi har et COVID-19 beredskab klar til at støtte og hjælpe dig og du kan finde yderligere informationer om COVID-19 løbende her.

Vi opfordrer til, at du kontakter os hurtigt ift. mulige juridiske konsekvenser af COVID19. Så har vi sammen mulighed for at gribe udfordringerne i starten og sikre, at de ikke vokser sig store.

Som altid glæder vi os til at tale med dig. Vi er fortrøstningsfulde omkring, at hjælpes vi ad med at dæmme op for smitten, så kommer vi snart til en normal hverdag igen.

_______________________________________________________________________________________________

 

Solid juridisk rådgivning i øjenhøjde
Mød et af Sjællands største teams af erfarne advokater med kontorer i Glostrup og København, der alle tror på, at den bedste rådgivning kommer gennem den tætte relation til dig som kunde. Med flere end 30 dygtige medarbejdere, heraf 15 advokater, er ADVODAN Glostrup København en af Sjællands største advokatvirksomheder med kunder på hele Sjælland. 

Rådgivning i et sprog, der er til at forstå
Uanset dit behov for juridisk assistance og rådgivning har vi et team af specialiserede advokater, der med stor indsigt og en række effektive værktøjer kan træde til – altid med fokus på at levere værdifulde og langtidssigtede løsninger gennem sparring og rådgivning i øjenhøjde.

Fra vores kontorer i Glostrup og København bistår vi med specialister og alle former for juridisk rådgivning til:

  • Privatpersoner
  • Virksomheder
  • Kommuner og offentlige myndigheder
  • Boligforeninger og –selskaber samt grundejerforeninger
  • Organisationer og foreninger.

Lokal og landdækkende - Bred og specialiseret viden
Hos os får du en advokat med dybt kendskab til dét, der rører sig i dit nærområde. Samtidig får du adgang til højt specialiseret juridisk viden om ethvert retligt område gennem ADVODAN-netværket, hvor vi kan trække på erfaring og specialistviden fra flere end 300 medarbejdere fordelt på 20 kontorer.

Bliv klogere på juraen i din hverdag
Vi deler vores viden med dig om juraen i erhvervslivet og privatlivet – også selvom du ikke er kunde hos os. Du kan læse vores mange artikler under nyheder og skrive dig op til nyhedsbrevet.

Du er altid velkommen
Kontakt ADVODAN Glostrup København i dag og få en uforpligtende samtale og juridisk vurdering af din sag, når det passer dig. Hvis du har et problem eller et juridisk emne, som du vil vide mere om, før du kontakter os, kan du læse mere her på sitet eller på ADVODANs hovedside. 

Læs mere
Læs vores seneste nyheder
Trænger jeres forretningsbetingelser til et “Corona tjek”?

Med Corona krisen har mange virksomheder oplevet, at deres forretningsbetingelser ikke tager højde for en nedlukning af samfundet, som kan gøre det umuligt for dem at opfylde deres aftaler med kunder og samarbejdspartnere.

Læs nyhed
ADVODAN Glostrup udvider med nyt kontor i København

ADVODAN Glostrup København har åbnet nyt kontor på Gammel Kongevej for at komme tættere på deres klienter, og gøre yderligere brug af ADVODAN-brandet i Hovedstaden. Virksomheden skifter derfor navn fra ADVODAN Glostrup til ADVODAN Glostrup København.

Læs nyhed
Rettigheder ved graviditet og barsel: få et overblik her

Mange gravide og barslende er i tvivl om, hvorvidt de er beskyttet mod opsigelse. Her giver vi dig et overblik over dine rettigheder, når du er gravid eller på barsel.

Læs nyhed


Åbningstider
Mandag 9:00 - 16:00
Tirsdag 9:00 - 16:00
Onsdag 9:00 - 16:00
Torsdag 9:00 - 16:00
Fredag 9:00 - 15:00
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.