PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Rikke Frødstrup

Advokat / Partner / Landsret

Rikke Frødstrup

Advokat / Partner / Landsret

Rikke Frødstrup

Advokat / Partner / Landsret
Se vores priser her

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Autoriseret bobehandler ved Retten i Glostrup
Ekstern rådgiver i Scleroseforeningen

Om Rikke

Jeg er specialiseret i arveret og sager om forældremyndighed og er partner i vores privatteam hos Advodan Glostrup København. Vores privatteam hjælper, når du skal giftes eller skilles og ved dødsfald i familien.

 

Familieretsadvokat med speciale i skilsmisse, testamenter, forældremyndighed

Med speciale i familieret vejleder jeg om alt fra udarbejdelse af testamenter, fremtidsfuldmagter og ægtepagter til at rådgive om skilsmisse, forældremyndighed, børnebidrag, samlivsforhold og andre familieretslige forhold.

 

En god advokat er en god menneskekender

Relationen er afgørende, og derfor er man som advokat nødt til at være lidt af en menneskekender. Alle er forskellige, og for at kunne hjælpe dig bedst muligt videre fra den situation, du er i, gælder det om at skabe løsninger, der anerkender dine ønsker og behov. Derfor er det vigtigt at afklare dine mulighederne. Min vigtigste opgave som advokat er at skære sagen til for dig og finde ud af, hvad der har din højeste prioritet. Det gælder desuden om at begrænse konfliktniveauet i sager, hvor det kan være så højt, at det lukker ned for konstruktive løsninger. Også for børnenes skyld. For mig handler det om at sørge for, at du opnår det bedst mulige samlede resultat – det gælder personligt, økonomisk og juridisk – Uanset om det er i forbindelse med forhandlinger om bodeling i skifteretten eller børn i familieretshuset.

Mere om Rikke

Andre arbejdsområder

Medlem af

Kurser og certifikater

Andre arbejdsområder

Bopæl, samvær og forældremyndighed
Ægtepagter
Fremtidsfuldmagter

Medlem af

Danske arveretsadvokater

Kurser og certifikater

2012
Autoriseret bobehandler
2014
Møderet for Landsretten