Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Rolf Ledertoug
Advokat, Partner, Mediator, Højesteret

Rolf Ledertoug indgår i vores privatteam, der bistår klienter med alle former for civilretlig juridisk bistand. Rolf er uddannet fra Københavns Universitet i 1998. Samme år startede han som advokatfuldmægtig i ADVODAN Glostrup og Taastrup, hvor han i 2005 blev partner.

Med en bred vifte af kompetencer inden for blandt andet boligret, bodeling og skilsmisse samt ansættelsesret er Rolf velbevandret i juraens mange facetter. Han beskæftiger sig med emner som retssagsbehandling, arv og testamente, køb og salg af bolig, lejeret og ansættelsesret. 

Ekspert i boligret, privates retsforhold og ansættelsesret
I hele sin karriere har Rolf i betydeligt omfang arbejdet med privatret, herunder bodeling, skilsmisse og økonomi. Han er udpeget bobehandler ved Retten i Glostrup, hvor han behandler skilsmisseboer for skifteretten. 

Et andet specialeområde er boligret, særligt privates køb og salg af bolig, såvel som sager om almene boliger, hvor han har ført et utal af boligretssager på vegne af en række almene boligselskaber. Det tredje specialefelt er ansættelsesret, hvor Rolf blandt andet rådgiver om uberettiget opsigelse og er en særdeles efterspurgt advokat for at sikre en medarbejders rettigheder.

Endelig behandler Rolf straffesager som valgt forsvarer.

Konfliktløsning og retsmægling
På tværs af fagområder har Rolf beskæftiget sig indgående med konfliktløsning og mediation. Rolf er udpeget som retsmægler af Østre Landsret, og agerer som retsmægler i sager for både Østre Landsret og Retten i Glostrup. En tro på, at den bedste løsning af en konflikt er parternes egen, er grundlaget for Rolfs arbejde som retsmægler og han arbejder dedikeret for at sikre, at parterne sammen kan finde denne løsning.

Passion for havet og fodbold
I fritiden spiller sporten en stor rolle for Rolf, hvilket kommer til udtryk i hans aktive livsstil med bl.a. windsurfing, SUP (Stand Up Paddle) og fodbold.

 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.