Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Mie Rahbek Thomsen
Advokat, Partner

Mie Rahbek Thomsen er teamleder i vores privatteam, der bistår kunderne med alle forgreninger i familieretten. Mie er uddannet fra Københavns Universitet i 2006 og blev ansat i Advodan Slagelse i 2008, først som 3. års advokatfuldmægtig og derefter som beskikket advokat. I 2016 tiltrådte Mie som partner i virksomheden.

Som specialiseret familieadvokat med mere end 10 års erfaring inden for bl.a. ægtepagter, testamenter, skilsmisser, bodelinger og forældremyndighedssager kan Mie Rahbek Thomsen hjælpe med kyndig rådgivning både inden og efter, der opstår konflikter.

Specialist i familieret og arv
Mie er vores mest erfarne familieretsadvokat, og hun har igennem årene udtalt sig i forskellige medier, herunder tv og radio samt forfatter adskillige artikler inden for området.

Samtidig er Mie formand for Advodan-kædens fagudvalg for arv og familieret.

I sit arbejde bestræber Mie sig på at opnå løsninger, som alle parter i en tvist kan være tilfredse med. Hun tilstræber at undgå retssager, så klienten kan komme igennem forløbet på den hurtigste og mest skånsomme måde. Mie er af sammen grund uddannet mediator, og gør ofte brug af de tillærte værktøjer i familieretssagerne.

Yderligere fagområder
Mie er udpeget som medhjælper i gældssaneringer ved Retten i Næstved, ligesom Mie rådgiver kunder ved køb og salg af fast ejendom. Begge sagstyper er i naturlig tilknytning til familieretsområdet, og Mies erfaring giver mulighed for at yde en helhedsorienteret rådgivning.

Mie privat
Mie er født og opvokset i Slagelse og bor sammen med sin mand og 2 børn i Vemmelev, hvor hele familien er aktive i den lokale idrætsforening. 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.