PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Jacob Poulsen Mark

Advokat, Partner

Jacob Poulsen Mark

Advokat, Partner

Jacob Poulsen Mark

Advokat, Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2021
Medlem af Bankrådet, Spar Nord
2020
Bestyrelsesformand FlowTech A/S
2019
Udpeget Advokat i Gældsstyrelsens Advokatpanel
2016
Advokat

Om Jacob

Jeg er advokat og partner hos Advodan Aalborg.  Jeg blev uddannet som jurist fra Aalborg Universitet i 2013. Jeg har været en del af virksomheden siden 2011 – først som studentermedhjælper, senere som advokatfuldmægtig og advokat. Jeg blev medejer af virksomheden i 2019.

Jeg beskæftiger mig primært med rådgivning af små og mellemstore erhvervsvirksomheder, ejendomsadministration og retssager. Derudover er jeg specialiseret i behandling af konkursboer og sager om konkurskarantæne. Jeg er udpeget som advokat i Gældsstyrelsen Advokatpanel, hvor jeg assisterer Gældsstyrelsen i konkurssager. Jeg er tillige en del af det team under Business Aalborg, der hjælper iværksættere i gang med opstart af egen virksomhed og rådgiver startups om juridiske forhold.

 

Undervisning/foredrag m.v.

Jeg har i flere år undervist i forskellige formueretlige fag på jurauddannelsen på Aalborg Universitet. I dag medvirker jeg til at uddanne og klargøre jurastuderende til livet som rådgiver gennem mit engagement og bestyrelsesarbejde i De Jurastuderendes Retshjælp, som jeg selv har været med til at stifte i 2011.  Jeg holder løbende foredrag for både revisorer, pengeinstitutter, erhvervsvirksomheder og øvrige samarbejdspartnere om forskellige juridiske emner.

 

Netværk

Jeg holder meget af at deltage i forskellige netværkssammenhænge for herigennem at opnå personlig og faglig udvikling, udvide mit netværk og møde mennesker fra forskellige brancher. Jeg er blandt andre medlem af Junior Chamber International (JCI), Round Table og AaB-Netværket. Derudover, er jeg bestyrelsesformand i FlowTech A/S. 

 

Privat

Jeg bor i Støvring, ca. 20 km syd for Aalborg med Anne-Sofie. Fritiden går med venner og familie – ofte over en god øl eller et godt glas vin. Jeg har derudover en stor interesse og passion for musik og har sunget og spillet en del instrumenter i forskellige sammenhænge siden jeg var barn. Jeg holder af en god løbetur i Rold Skov og en badmintonkamp i ny og næ.

Har du som virksomhed brug for rådgivning eller hjælp til ejendomsadministration, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3325 eller skriv til mig på jpma@advodan.dk

Vise mere

Det siger vores kunder

Man skal gå til Jacob fordi han favner bredt og kan hjælpe med mange forskellige problemstillinger. Derudover, formår han at kommunikere i øjenhøjde, så jeg har fuld forståelse for processen. Gennem vores samarbejde, har Jacob selv været opsøgende og finder hver gang den bedste løsning, da han kender virksomheden godt. Man kan vist sagtens sige, at Jacob er blevet FunCenters faste advokat.
Jan Olsen Indehaver af FunCenter Aalborg ApS