PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Pia Andersen

Advokatsekretær

Pia Andersen

Advokatsekretær

Pia Andersen

Advokatsekretær
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Pia

Jeg har været ansat hos Advodan Aalborg siden 1988, hvor jeg blev færdiguddannet som advokatsekretær. Jeg har løbende beskæftiget mig med flere forskellige sagsområder, men de seneste år hovedsageligt indenfor civile retssager, straffesager, konkurs samt gældssanering m.v.

 

Straffesager og gældssanering

Mine primære arbejdsområder dækker over straffesager samt civile retssager for advokat Thomas Frisgaard, som er beneficeret forsvarsadvokat. Derudover beskæftiger jeg mig med sager om gældssanering for Hanne Bruun Jacobsen, der er autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Aalborg. Jeg har bred erfaring og interesse indenfor de arbejdsområder jeg beskæftiger mig med, og jeg kan i vid udstrækning rådgive dig om bl.a. mulighederne for beskikkelse af forsvarer samt om mulighederne for at komme i betragtning til en eventuel gældssanering m.v.

Jeg har stor forståelse for det menneskelige aspekt i de arbejdsområder jeg beskæftiger mig med, og det glæder mig at hjælpe med netop de problemstillinger du befinder dig i.

 

Har du spørgsmål til straffesager eller gældssanering, så ring gerne til mig på 9631 3370 eller skriv til mig på pian@advodan.dk

Vise mere