Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Ansættelse og medarbejdere

Personalejura på abonnement

Det koster både tid og penge at håndtere sine medarbejderes ansættelsesforhold. Med ADVODANs abonnementsordning inden for personalejura kan du skræddersy en model, som giver dig præcist den rådgivning, du har behov for.

Du er her

Download produktark

Ansættelser, afskedigelser og konflikter med medarbejdere.  Der er mange opgaver at varetage inden for personalejura i din virksomhed, og der kommer løbende nye regler.

Hos ADVODAN kan du tegne et abonnement på juridisk rådgivning, så du altid er på forkant og kan fokusere på din forretning.


Skræddersyet abonnement 

Vi sammensætter en abonnementsordning, så den passer til dine behov, og vores advokater med speciale i ansættelsesret tilbyder rådgivning til en fast pris, som I bliver enige om. Det betyder, at du på forhånd ved, hvad det koster at få hjælp fra din ADVODAN-advokat. Samtidig kan du sikre, at dine personalespørgsmål bliver håndteret korrekt.


Med ADVODANs abonnementsordning får du:

  • En skræddersyet aftale, der passer til din virksomheds behov.
  • Mulighed for at få et godt råd på telefonen.
  • Hjælp til at udarbejde skriftlige dokumenter som ansættelseskontrakter, opsigelser, personalehåndbog og it-politikker med mere.
  • Rabat på juridisk rådgivning.


Tjek fra A til Z

Du kan også vælge et personalejuratjek hos ADVODAN for at sikre, at din virksomhed overholder loven. Gennem tjekket får du rådgivning om alt lige fra ansættelseskontrakter til ferieregler.

Læs mere om personalejuratjek

Har du brug for hjælp til Ansættelse og medarbejdere?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Ansættelse og medarbejdere?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.