Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Kunde- og leverandørsamarbejde

Kontraktforhandling

Forhandling med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere bestemmer den endelige aftale eller kontrakts indhold. God forberedelse, klare mål og dine evner til at forhandle afgør, hvor god en aftale eller kontrakt din virksomhed får.

Du er her

ADVODAN kan hjælpe dig både før, under og efter kontraktforhandlinger med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Det sikrer din virksomhed mod uhensigtsmæssige aftaler og giver dig de bedste betingelser for at forebygge konflikter.

Før forhandlingen skal du sikre dig, at du har klare mål med forhandlingerne, og at du ved, hvilke detaljer du skal huske at forhandle på plads. Under selve forhandlingen kan ADVODAN være med ved din side som rådgiver. Vi kan også varetage hele forhandlingsprocessen for dig og din virksomhed.

Efter forhandlingerne hjælper vi dig med at udarbejde en skriftlig kontrakt på baggrund af alle aftalte detaljer. Udarbejder du selv et kontraktudkast, eller modtager du et udkast fra en samarbejdspartner, gennemser ADVODAN udkastet, så du er sikker på, at alle væsentlige forhold er dækket af kontrakten.

Kan jeg kommer ud af en kontrakt eller aftale?

Det kan være både vanskeligt og dyrt at komme ud af en aftale eller kontrakt med en kunde, leverandør eller anden samarbejdspartner. Derfor skal du i dine aftaler sikre dig rimelige vilkår for at komme ud af dem igen.

En god kontrakt eller aftale beskriver mulighederne for og eventuelle omkostninger ved at bryde kontrakten eller aftalen. Som regel aftaler du et opsigelsesvarsel. I en tidsbestemt kontrakt eller aftale kan du også aftale, hvad det koster at bryde kontrakten før tid.

Afhængig af om din virksomhed er kunde eller leverandør i samarbejdsforholdet, er aftaler med gode ophørsmuligheder samt enten korte eller lange opsigelsesvarsler en god idé.

Har du brug for hjælp til Kunde- og leverandørsamarbejde?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Hjælp til kontrakt-forhandling?
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Har du brug for hjælp til Kunde- og leverandørsamarbejde?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.