Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Rekonstruktion, insolvens og konkurs

Manglende likviditet

Når likviditeten er faldende i din virksomhed, er det afgørende, at du handler. Oplever du samtidig, at markedet svigter, og kan du ikke skære ned på omkostningerne og tilpasse virksomheden til de nye vilkår, er din virksomhed i fare.


ADVODAN anbefaler, at du henvender dig til din advokat for at få rådgivning. Jo hurtigere, du handler, jo større sandsynlighed er der for at redde din virksomhed og undgå konkurs.

Hvis din virksomhed er i store problemer, er der mulighed for at lukke, sælge eller rekonstruere. Desuden giver selskabsloven mulighed for at hente ny kapital eller vælge en anden selskabskonstruktion.

Hvorfor handle hurtigt?

Hvis du undlader at reagere på dårlige betalere, ubetalte regninger og faldende likviditet og påfører dine kreditorer yderligere tab, kan du risikere at blive stillet til ansvar. Som virksomhedsejer har du pligt til at reagere, hvis din virksomhed er insolvent.

Din virksomheds overlevelse afhænger blandt andet af, om der er likviditet til at fortsætte driften.

Find en løsning

Om du skal sælge, lukke, rekonstruere, hente ny kapital eller vælge en ny selskabsstruktur afhænger af mange forskellige faktorer. Sammen med dine kreditorer skal du forsøge at finde en løsning. Det er vigtigt at være åben og ærlig og fremlægge situationen, som den er. På den måde er det nemmere at trænge igennem hos banken og andre kreditorer.

Samtidig skal du være opmærksom på, at dine kreditorer har mulighed for at tvinge dig til at rekonstruere din virksomhed. Kreditorerne kan eksempelvis anmode om rekonstruktion, hvis de har mistet tilliden til den måde, du leder virksomheden på.

Har du brug for hjælp til Rekonstruktion, insolvens og konkurs?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Rekonstruktion, insolvens og konkurs?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.770 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.770 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185