Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Personskadeerstatning

Menu

Personskadeerstatning

Er du kommet ud for en ulykke, har du mulighed for at få personskadeerstatning. Men der er mange regler at tage højde for, og blot et enkelt fejltrin kan betyde, at du går glip af mange penge. ADVODAN fører din sag og sikrer, at du får den erstatning, du har ret til.

print

Som erstatningsadvokat har man ofte sager, som omhandler arbejdsskade, trafikulykke, patientskade, forsikringsskade og forsørgertabserstatning. Herudover varetager vores dygtige erstatningsadvokater en række andre erstatnings- og forsikringsorienterede sager.

ADVODANs erstatningsadvokater kan hjælpe dig med at nå det optimale resultat enten i en retssag ved domstolene eller ved et forhandlet udenretligt forlig i en erstatningssag. 

HAR DU FÅET EN PERSONSKADE?

En personskade kan være starten på en svær tid både menneskeligt og økonomisk, og det er derfor afgørende, at du får god juridisk rådgivning opbakning igennem hele forløbet. Det har afgørende betydning, at du bliver bekendt med din fulde retsstilling og træffer de rigtige valg og beslutninger for at få personskadeerstatning.

Skadelidte og forsikringsselskabet har ofte modstridende interesser, og du bør derfor aldrig lade dit forsikringsselskabs vurdering stå alene. Lad en god erstatningsadvokat vurdere din forsikringsmæssige og erstatningsretslige retsstilling, så du er sikker på at få den personskadeerstatning, som du har ret til og krav på.

ADVODAN kan hjælpe dig med din personskadeerstatning - tag fat i os i dag.

Personskadeerstatning

Hos ADVODAN får du tilknyttet en dygtig erstatningsadvokat, som er klar til at rådgive dig om din personskadeerstatning og håndtere din sag igennem hele forløbet fra start til slut. Vi kan hjælpe dig med alle dele af erstatningsretten og forsikringsretten samt sagens økonomiske elementer. Vi kan også hjælpe dig med at afdække, om du er tilstrækkeligt forsikret som f.eks. arbejdsgiver eller i privatlivet.

Kontakt ADVODAN i dag så vi kan give dig en uforpligtende vurdering af din retsstilling og hjælpe dig med din personskadeerstatningssag.

Vigtige spørgsmål

Hvem betaler advokatens salær i en personskade erstatningssag?

Ofte er det sådan, at den, der er ansvarlig for en personskade, er dækket af en ansvarsforsikring. Det involverede forsikringsselskab og den skadelidte har som udgangspunkt modsatrettede interesser, og det kan i mange tilfælde være nødvendigt for den skadelidte at benytte sig af advokatbistand. Tilskud til udgifter til advokatbistand kan kræves erstattet af den, der har forvoldt skaden – og dermed det involverede forsikringsselskab.

Jeg har fået et piskesmæld efter en trafikulykke. Kan jeg få personskadeerstatning?

Du kan få erstatning for et piskesmæld, men det kræver benhård styring af erstatningssagen. Det kan nemlig være svært at få anerkendt piskesmældet som en skade. Kontakt ADVODAN, så snart du har symptomer på piskesmæld.

Kan jeg stole på, at forsikringsselskaberne behandler min sag korrekt?

Forsikringsselskaberne kan have interesse i at holde erstatningsomkostningerne nede. Det betyder, at du kan gå glip af en stor sum penge, som du har krav på. ADVODAN kan føre din sag, så du får den erstatning, du har ret til.

Faldgruber

Gå til læge og få dine skader registreret straks efter ulykken.

Det er vigtigt, at du opsøger egen læge eller skadestue straks efter skaden for at blive undersøgt og få afdækket, hvilke skader du har pådraget dig. Hvis du venter for længe, kan du risikere, at sammenhængen mellem dine gener og ulykken ikke kan påvises. I værste fald kan det betyde, at du ikke kan få erstatning.

Vær sikker på, at du får fortalt lægen om alle dine skader.

Det er dig, der skal bevise overfor forsikringsselskaberne, at du har pådraget dig en personskade. Det er derfor vigtigt, at dine symptomer fra skaden fremgår af dine lægejournaler i umiddelbar tilknytning til tidspunktet for skaden.

Vær særlig opmærksom som bilist.

Kommer du til skade i en eneulykke i trafikken, kræver det en førerpladsdækning, for at du kan få fuld erstatning. Din ansvarsforsikring dækker kun skader på passagerer, mens din ulykkeforsikring kun dækker varige mén.


Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.


Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.