Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Personskadeerstatning

Valg af forsikringer

Erstatning handler om penge. Derfor går en erstatningssag i første omgang ud på at afdække, hvem der har ansvaret for ulykken, og hvem der skal betale.

Du er her

Forsikring på jobbet

Din arbejdsgiver har pligt til at tegne en arbejdsskadeforsikring, der sikrer dig, hvis du kommer til skade på jobbet.


Forsikring i sundhedssystemet

Sker din skade, mens du er i behandling i det danske sundhedssystem, er du dækket ind af den offentlige erstatningsordning. Du kan også selv forsikre dig mod skader.


Forsikringer, hvis du er bilist

Mange skader sker i trafikken. Derfor er der særlige krav om forsikring, hvis du har en bil. For eksempel skal du have en ansvarsforsikring for overhovedet at få din bil indregistreret. Forsikringen dækker skader på andre personer og andre personers ting.

Ansvarsforsikringen dækker automatisk skaderne på passagerer, men ikke de skader, du eller andre førere af bilen udsættes for. Og ulykkeforsikringen dækker dig kun i tilfælde af varigt mén.

Hvis du selv vil være dækket helt ind, har du brug for en førerpladsdækning. Den dækker de ulykker, som kun føreren af bilen og ingen andre er ansvarlig for. Kører du for eksempel i grøften, fordi det er glat, er det normalt svært at få erstattet skader, der sker på dig selv, medmindre du har en førerpladsdækning.

Få hjælp til at vælge de rigtige forsikringer

Du kan selv gøre meget for at sikre dig og din familie, hvis uheldet er ude. Med de rigtige forsikringer er du dækket økonomisk. Det gælder også, hvis du gør skade på andre.

Hvad koster det at være forsikret? Og hvad kan du forvente at få igen, hvis der sker en skade? Vi kan hjælpe dig med at finde de forsikringer, der sikrer dig bedst muligt, hvis uheldet er ude.

ADVODAN hjælper dig med at sikre, at du er dækket tilstrækkeligt som bilist. 

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.