Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Ejendomsvurdering og skat

Er din ejendomsvurdering ikke korrekt, skal du sørge for at klage og få værdien ændret. Ellers kan du risikere at komme til at betale en alt for høj ejendomsværdiskat og ejendomsskat.

Du er her

På grund af det aktuelle skattestop har en stigende ejendomsvurdering ikke betydet noget i praksis for danske husejere de seneste år. Det skyldes, at ejendomsværdiskatten ikke kan stige. Men skattestoppet er en politisk aftale, som hurtigt kan blive ændret. Derfor er der god grund til hele tiden at holde øje med din ejendomsvurdering, så du undgår en pludselig skattestigning.

Fristen for at klage over din ejendomsvurdering er den 1. juli i året efter vurderingen. Klagen skal i første omgang sendes til SKAT. Der findes dog flere forskellige muligheder for at klage. Her skal du være opmærksom på de enkelte instansers varierende tidsfrister.

ADVODANs skattespecialister rådgiver dig om de forskellige muligheder. Vi hjælper dig med at udforme din klage, og vi fører din sag.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.432 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.432 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.