Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Ejendomsvurdering og skat

Er din ejendomsvurdering ikke korrekt, skal du sørge for at klage og få værdien ændret. Ellers kan du risikere at komme til at betale en alt for høj ejendomsværdiskat og ejendomsskat.

Du er her

På grund af det aktuelle skattestop har en stigende ejendomsvurdering ikke betydet noget i praksis for danske husejere de seneste år. Det skyldes, at ejendomsværdiskatten ikke kan stige. Men skattestoppet er en politisk aftale, som hurtigt kan blive ændret. Derfor er der god grund til hele tiden at holde øje med din ejendomsvurdering, så du undgår en pludselig skattestigning.

Fristen for at klage over din ejendomsvurdering er den 1. juli i året efter vurderingen. Klagen skal i første omgang sendes til SKAT. Der findes dog flere forskellige muligheder for at klage. Her skal du være opmærksom på de enkelte instansers varierende tidsfrister.

Hvis du har brug for hjælp til at klage over din ejendomsvurdering, så kan du tage kontakt til ADVODAN.

Står du i en situation, hvor du har brug for juridisk og professionel rådgivning i forhold til den konkrete ejendomsvurdering af din bolig, så kan du med fordel kontakte en af vores advokater og skattespecialister. Vi vil rådgive dig om de forskellige muligheder, som du har i forhold til at klage over din ejendomsvurdering, hvis du ikke mener, at din bolig er vurderet korrekt.

Du kan finde din ejendomsvurdering på SKATs hjemmeside, hvor du kan se den seneste offentlige vurdering af din bolig.

Vores lokalkontorer dækker rent geografisk det meste af Danmark, og du har derfor god mulighed for at komme i kontakt med en advokat, der har særlig indsigt i lige netop det område, hvor du har brug for hjælp og rådgivning af din ejendomsvurdering. Vi hjælper dig med at udforme din klage, og vi fører din sag.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.