Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Rikke Frødstrup
Advokat, Landsret

Rikke Frødstrup er en del af vores privatteam, der bistår privatpersoner med alle former for juridisk bistand. Rikke er uddannet fra Københavns Universitet i 2006 og tiltrådte sin stilling i ADVODAN Glostrup København samme år, først som advokatfuldmægtig og siden som advokat, hvor hun i dag har møderet for Landsret. 

Med en all-round baggrund inden for familieretslige emner er Rikke en efterspurgt rådgiver inden for privatret. Hun beskæftiger sig primært med familieret, herunder dødsbobehandling, skilsmisser, bodelinger og forældremyndighedssager, som hun har specialiseret sig i gennem årene.

Specialist i familieret og skilsmisse
Rikke er en af vores absolut mest erfarne og efterspurgte familieretsadvokater. Hun har igennem de sidste ti år specialiseret sig i alle juridiske forhold omkring familieret, som forskellige medier jævnligt efterspørger hendes kommentarer til.  

For Rikke handler det om at hjælpe og guide klienten igennem både de juridiske, økonomiske og praktiske spørgsmål fx i forbindelse med en skilsmisse, og hun gør en dyd ud af at forebygge eventuelle retstvister i forbindelse med skilsmissen, så klienten kommer igennem forløbet på den mest skånsomme måde.

Ekspert i lejeret
Ud over sit mangeårige virke som en kompetent rådgiver inden for familieret har Rikke en betydelig erfaring med boliglejeretssager og bistår bl.a. den almene boligorganisation Boligselskabet Sjælland i lejeretlige tvister. 

Passion for sport, yoga og rejser
Rikke bor til daglig i indre by sammen med sin familie, men benytter hver en kærkommen lejlighed til at tilbringe weekenden i familiens sommerhus i Nordsjælland. Et sommerhus, som Rikke og hendes mand selv har designet og været med til at bygge. Når Rikke ikke bruger sin tid i sommerhuset eller på sine to børn, foretrækker hun at hive stikket med yoga eller planlægning af den næste rejse for hele familien.   

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.