Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Lyngby
Ring 45 88 05 55

Toftebæksvej 2,
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 88 05 55
lyngby@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Lyngby

Arv og testamente

Her kan du få mere information om testamente og arv. Læs om, hvordan din familie er sikret.

OPRET TESTAMENTE OG UNDGÅ ARVESTRID I FAMILIEN

  • Opret testamente, før det er for sent
    Opret testamente, før det er for sent. Ellers risikerer du, at din efterladte partner må flytte fra jeres fælles hjem.

  • Vælg ikke uskiftet bo frem for testamente
    Generelt er der mange årsager til, at uskiftet bo ikke er den mest hensigtsmæssige løsning. Sidder din efterladte ægtefælle for eksempel i uskiftet bo, er det ikke muligt for ham eller hende at gifte sig igen.

  • Husk at begunstige din samlever i pensioner og livsforsikringer
    I kan ikke råde over jeres pensionsordninger og forsikringer i et testamente. Det samme gælder livsforsikringer. I skal derfor aktivt begunstige den eller det, I ønsker i jeres forsikringer og pensionsordninger.

God rådgivning kan spare dig for mange penge

Ofte når man får lavet et testamente, udformes det ud fra, hvad du beder om. Det kan fx være, at du ønsker din børn skal arve noget bestemt eller din ægtefælle skal sikres med livsforsikringen mv. Dette er også vejen frem - men kun den halve.

Der er mange nuancer i reglerne omkring arv og testamente, og vi har fantasien til at helgradere dig og din familie mod alle nuancer. Vores viden og rådgivning giver dig indsigt i mulige situationer, du ved første øjekast ikke have tænkt på. Advodan Lyngby rådgiver ikke kun i, hvad du beder om, men også i, hvad du og din familie kan have brug for.

Kontakt os for den rette rådgivning

Mange er ikke klar over alle de måder, man kan udforme en aftale omkring arv og testamente. Derfor råder vi stærkt alle personer til at søge om advokatbistand i situationer, der omhandler arv og testamente. Gode råd koster ikke altid noget, og vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig omkring dine muligheder. Kontakt os på tlf. 45 88 05 55 eller på e-mail lyngby@advodan.dk.  

GØR SOM 12.774 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.774 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.