PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Peter Stoltz Nielsen

Advokat, Partner

Peter Stoltz Nielsen

Advokat, Partner

Peter Stoltz Nielsen

Advokat, Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2014
Cand. Jur.
2017
Advokatbestalling
2022
Møderet for Landsretten

Om Peter

Jeg er advokat og partner i Advodan Thisted, hvor jeg både indgår i vores team erhverv og privat. Jeg arbejder primært med fast ejendom (køb og salg), lejeret og entrepriseret. Derudover arbejder jeg også med familie- og arveret, og beskæftiger mig med offentlig- og kommunalret samt generel rådgivning i erhvervslivets forhold.

Siden jeg blev færdiguddannet, har jeg haft fokus på at yde rådgivning i øjenhøjde med klienten og i et sprog, der er til at forstå. Klienten er med hele vejen, så det sikres, at der er fuld klarhed over processen.

 

Køb og salg af fast ejendom

I det daglige beskæftiger jeg mig særligt med rådgivning i forbindelse med køb og salg af ejendomme.
Jeg kan rådgive dig i handler fra A-Z og sørger for, at du er med hele vejen i din ejendomshandel.

 

Lejeret og entrepriseret

Jeg hjælper gerne udlejere med rådgivning indenfor lejeret, hvis der skulle opstå tvister med lejere.
Rådgivning indenfor entreprise beskæftiger jeg mig også med.

 

Familie og arveret

Jeg yder rådgivning i forbindelse med skilsmisser, og hjælper med oprettelse af ægtepagter og testamenter.
Jeg sætter dig som klient i fokus og lytter til dit behov, på denne måde kan jeg levere den bedste rådgivning og resultat for dig.

 

Rets- og voldgiftssager samt offentligret

Jeg har stor erfaring med offentligret og kommunalret, og har rådgivet bl.a. kommuner og andre offentlige institutioner vedrørende en lang række forskellige problemstillinger. Jeg brænder meget for dette område og sætter dyd i at være grundig og præcis i mit arbejde.
Derudover beskæftiger jeg mig meget med retssager og voldgiftssager, og yder rådgivning inden for en bred række af erhvervslivets forhold.

Det siger vores klienter

Vi havde fået anbefalet Peter Stoltz Nielsen fra Advodan i Thisted, og vi valgte at få hans hjælp i forbindelse med vores huskøb. Det var vores første huskøb, og det var derfor vigtigt for os, at vi følte os trygge gennem hele forløbet, og kunne få den nødvendige hjælp. Peter rådgav og vejledte os i et forståeligt sprog fra start til slut, og holdt os orienteret igennem hele processen. Vi var meget trygge ved hans rådgivning, og er meget tilfredse med forløbet.
Thomas H.

Sekretærer