Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Rekonstruktion, insolvens og konkurs

Rekonstruktion

Når din virksomhed er i vanskeligheder, skal du handle hurtigst muligt. Jo hurtigere, du reagerer, jo større sandsynlighed er der for, at rekonstruktion kan finde sted, så du kan sikre din virksomheds værdier.


En rekonstruktion kan sammensættes på mange forskellige måder og kan for eksempel indebære indskud afkapital udefra, virksomhedsoverdragelse eller akkord.

Hvis du ikke reagerer på din virksomheds situation, kan du risikere, at dine kreditorer forsøger at tvinge dig ud i rekonstruktion. I det tilfælde anbefaler ADVODAN, at du henvender dig til en advokat for at få vurderet dine muligheder.

Hvornår skal jeg rekonstruere?

Rekonstruktion er en løsning, hvis din virksomhed er i problemer, og du ikke kan få en ordning på frivillig basis med dine kreditorer.

Gennem rekonstruktionsprocessen kan din virksomhed for eksempel få en samlet ordning med kreditorerne eller mulighed for at genopstå i en anden form. Du skal dog være opmærksom på, at der også er stor risiko for konkurs i forbindelse med rekonstruktion.

Hvis du ikke handler, når din virksomhed er i problemer, har dine kreditorer mulighed for at tvinge dig ud i en rekonstruktionsproces. I den situation bør du henvende dig til din advokat for at få rådgivning.

Det er ikke længere en mulighed at lade din virksomhed gå i betalingsstandsning.

Hos ADVODAN hjælper vi dig med at få en løsning på plads med kreditorerne, så din virksomhed kan leve videre.


Relateret til Rekonstruktion Personlig hæftelse

Har du brug for hjælp til Rekonstruktion, insolvens og konkurs?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Rekonstruktion, insolvens og konkurs?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.