Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Ægteskab eller papirløse par

Menu

Ægteskab eller papirløse par

Der er mange ting at tage stilling til, når du først har fundet den eneste ene. Men mange glemmer at sætte sig ind i det juridiske liv som ægtefolk. Det betyder, at de færreste er helt klar over, hvad de siger ja til i kirken eller på rådhuset.

print

Hvis I som ægtepar undlader at lave en ægtepagt, vil jeres formuer være delingsformue. Hvis I bliver skilt, skal jeres værdier deles ligeligt mellem jer. Det eneste, man ikke deler ligeligt, er rimelige pensionsopsparinger, genstande til personligt brug samt erstatning/godtgørelse for personskade, tort og tab af erhvervsevne. Hvis I har ting eller værdier, som I ikke ønsker skal være en del af delingsformuen, kan I indgå en aftale om særeje ved at oprette en ægtepagt.  

 

 


Har du brug for hjælp til Ægteskab eller papirløse par?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.


Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.