Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Lejeret

Fraflytningsrapport

Flyttesynet og fraflytningsrapporten har afgørende betydning for både lejer og udlejer.

Du er her

I forbindelse med en fraflytning har du som udlejer med mere end et lejemål pligt til at indkalde din lejer til et flyttesyn, hvor I sammen gennemgår lejemålet. Indkaldelsen skal ske med mindst en uges varsel, og flyttesynet skal afholdes senest to uger, efter at lejer er fraflyttet lejemålet. 

Udlejer du kun et enkelt lejemål, har du ikke pligt til at indkalde til et flyttesyn.

Fraflytningsrapport

Uanset om du har pligt til at afholde flyttesyn eller ej, bør du som udlejer altid udarbejde en fraflytningsrapport og sikre, at lejer modtager en fysisk kopi.

Har du pligt til at indkalde til flyttesyn, har du også pligt til at aflevere en fysisk kopi af flytterapporten til lejer i forbindelse med selve flyttesynet. Er lejer ikke tilstede under flyttesynet, eller vil lejer ikke kvittere for modtagelsen af rapporten, kan du eftersende rapporten til lejer senest 14 dage efter flyttesynet.

I fraflytningsrapporten skal det fremgå, hvilke arbejder i lejemålet lejer hæfter for.

På Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside kan du hente et skema, som du kan bruge til at udarbejde fraflytningsrapporten (word-dokument).

Har du brug for hjælp til Lejeret?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp?
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Har du brug for hjælp til Lejeret?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.