Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skilsmisse

Skilsmisse og børn

Når I går fra hinanden og har fælles børn, skal I tage stilling til, hvordan rammerne for jeres fælles børn skal være fremover. Det er bedst for børnene, hvis I som forældre bliver enige. Er I ikke enige kan Familieretshuset hjælpe jer.

Du er her

 

Den bedste løsning er, at I som forældre bliver enige om rammerne for jeres fælles børn. På den måde undgår I opslidende konflikter, som går ud over dem.

FAMILIERETSHUSET HJÆLPER

Hvis I ikke kan blive enige, kan Familieretshuset hjælpe jer med at tage stilling til forældremyndighed, bopæl og samvær. Hvis I ønsker dette, kan I sende en ansøgning til Familieretshuset.

 

Har du brug for hjælp til Skilsmisse?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Skal vi hjælpe dig med din skilsmisse?
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Har du brug for hjælp til Skilsmisse?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.