Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Tina Høpfner Advokat
Kontor: 46 14 59 15
Mobil: 30 78 87 50
E-mail: tinh@advodan.dk
Download vCard
Tina Høpfner Advokat

Uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2006.

Jeg har været ansat i ADVODAN siden 1. januar 2012. Jeg har tidligere været ansat som jurist i Undervisningsministeriet. 

Jeg er en del af vores erhvervsteam, og yder rådgivning inden for alle givne områder herunder. Mine hovedbeskæftigelser er proces/retssager, lejeret, ansættelsesret og selskabsret.

Min faglige profil er primært erhvervsrettet, men jeg yder også rådgivning inden for oprettelse af testamenter og ægtepagter, mangler ved fast ejendom og diverse formueretlige sager. Derudover sidder jeg som medansvarlig for vores inkassoafdeling, med primært ansvarsområde for huslejeinkasso.

GØR SOM 12.223 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.223 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.