Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Din lokale advokat i Aalborg

Står du i en situation, hvor du har brug for en advokat, du kan stole på? Så lad vores professionelle og dygtige advokater hos ADVODAN Aalborg hjælpe dig. Hos ADVODAN Aalborg står vi nemlig altid klar til at give dig en professionel, juridisk rådgivning som passer til din situation. Ring til os på 9631 3300 og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Hvis du vil vide mere om din advokat, kan du under fanen "Medarbejdere" læse mere om vores advokater og sagsbehandlere.

 

Hvorfor vælge ADVODAN Aalborg?

ADVODAN Aalborg er et af Nordjyllands største advokatkontorer og rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Vi er specialiserede inden for primært erhvervslivets forhold, og vi har et særdeles godt lokalkendskab, såvel som regionskendskab strækkende mod syd til og med Aarhus-området. Vores kompetencer omfatter også specialiseret rådgivning om privatlivets forhold, ligesom vi har en omfattende insolvensafdeling.

Vores kontor ligger centralt i Aalborg, i et smukt og roligt bymiljø. Derudover har vi et kontor i Brønderslev, ADVODAN Brønderslev, som er åben hver onsdag samt efter aftale. ADVODAN Brønderslev finder du på Håndværkervej 1, 9700 Brønderslev. Læs mere om ADVODAN Brønderslev...

 

Læs mere
Følg os på LinkedIn og Facebook

Her får du nyheder, tips og gode råd til juridiske emner i din hverdag. Derudover vil du også kunne følge med i, hvad der sker på vores kontor. Så skynd dig ind og følg os på facebook og LinkedIn.

LinkedIn-logo   Facebook-logo


Har du haft en god oplevelse med os?

Del din oplevelse med andre, så de kan få glæde af det. Giv os stjerner på Google ved at klikke på billedet...

Review ADVODAN Aalborg

Vi støtter...

Erhvervspartner hos Kræftens Bekæmpelse
Erhvervspartner -kræftensbekæmpelse _2019

Skyggebørn
Banner Skyggebørn 2017

Vi er en del af...

Logo _LAF_sort

Det Gode Testamente Logo

Startup _Club Logo _Aalborg

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.