Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Brønderslev RING 96 31 33 00

se kort

Kundeoplysninger

Advodan Brønderslev RING 96 31 33 00

Kundeoplysninger

ADVODAN Brønderslev - din lokale advokat

Står du i en situation hvor du har brug for en advokat du kan stole på? Så lad vores professionelle og dygtige advokater hos ADVODAN Brønderslev hjælpe dig. ADVODAN Brønderslev er en del af ADVODAN Aalborg, og dine sager behandles derfor i Aalborg. Hvis du har brug for et møde, har vi et filialkontor i Brønderslev, hvor der afholdes møder efter forudgående aftale. Adressen er:

ADVODAN Brønderslev - Håndværkervej 1, 9700 Brønderslev

Hos ADVODAN Aalborg står vi altid klar til at give dig en professionel og juridisk rådgivning der passer til den situation du står i. Ring til os på 9631 3300 og hør hvad vi kan gøre for dig!

ADVODAN Brønderslev og Aalborg er et af Nordjyllands største advokatkontorer og rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Vi er i vidt omfang specialiserede inden for primært erhvervslivets forhold, og vi har et særdeles godt lokalkendskab, såvel som regionskendskab strækkende mod syd til og med Århus-området. Vores kompetencer omfatter også specialiseret rådgivning om privatlivets forhold, ligesom vi har en omfattende insolvensafdeling.

Vores kontor ligger central i Aalborg, i et smukt og roligt bymiljø. Her finder du vores medarbejdere som altid står klar til at hjælpe dig. Du kan finde og læse om din advokat længere nede på siden eller under fanen Medarbejdere. 

__________________________________________________________________________________________

ADVODAN Brønderselv støtter Kræftens Bekæmpelse   ADVODANAalborg -kærftensbekæmpelse

Gratis e-bøger

Hent inspiration og få gode råd om jura i ADVODANs forskellige e-bøger til både virksomheder og private.

Godt nyt til boligejere: Færre lovkrav til små byggerier

Danske boligejere har udsigt til et forenklet bygningsreglement fra 1. juli 2017. Det vil gøre det nemmere at lave små byggerier på egen grund.

Læs videre

Arbejdsgivers guide til funktionærloven

Hvor lang opsigelse har en funktionær, og hvornår må man bruge 120-dages reglen? Mange arbejdsgivere er forvirrede, når det kommer til funktionærloven. Og det kan blive dyrt at overtræde reglerne. Her får du en guide, så du er klædt godt på både før, under og efter en ansættelse.

Læs videre

Misforståelse om arveret mellem samlevende lever stadig

Mange danskere tror, at samlevende arver efter hinanden, hvis blot de har boet sammen i mindst to år. Men det er ikke tilfældet. Advokat Vibeke Andersen gennemgår arvereglerne for samlevende her.

Læs videre

arrangementer

Gå-Hjem-Møde om den nye Persondataforordning

18 maj
gratis Aalborg

alle arrangementer

26 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 11.249 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.249 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185