Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Kristian Weber
Advokat

Kristian er en del af vores erhvervsteam, der bistår virksomheder og organisationer med alle former for juridisk rådgivning. Kristian er uddannet fra Københavns Universitet i 2011, men hans tid hos ADVODAN går længere tilbage. Han kom allerede til ADVODAN i 2008 under sin uddannelse, og efter endt studie blev han ansat som advokatfuldmægtig. I 2015 tiltrådte Kristian stillingen som advokat hos ADVODAN.  

De mange år i ADVODAN har givet Kristian en helt unik indsigt i lokalområdet og dybdegående kendskab til alle kontorets forretningsområder. Han beskæftiger sig med generel erhvervsretlig rådgivning, men han har speciale inden for arbejds- og ansættelsesret, persondataret og fører løbende et stort antal retssager, som har givet ham omfattende erfaring med at procedere sager i retten.

Erhvervslivet
Med en bred baggrund inden for erhvervsjuridiske emner som selskabskonstruktioner, fusioner og ejerskifte er Kristian en efterspurgt rådgiver inden for erhvervslivet. 

Kristian er kendt for sit nærvær og store engagement i alle sager, og han lægger vægt på høj kvalitet samt åben og god dialog i sin rådgivning.

Ekspert i ansættelsesret og retssager
Som særligt interesseområde inden for erhvervsjuraen har Kristian specialiseret sig i arbejds- og ansættelsesret, hvor han rådgiver virksomheder såvel som offentlige myndigheder om problemstillinger inden for dette juridiske område. Han rådgiver blandt andet om ansættelseskontrakter, klausuler, afskedigelser og kollektive overenskomster. Ender en erhvervsrelateret tvist med en retssag, har Kristian også stor erfaring med at føre retssager på vegne af både virksomheder og myndigheder. 

Netværk og rejser
Når Kristian ikke er at finde i retssalen eller i møde med en klient, kan han findes i erhvervsnetværk for løbende at blive opdateret med relevant viden om virksomheders rammevilkår og udfordringer i forskellige brancher. Desuden er Kristian ansvarlig for 30-35 rådgivere i Københavns Retshjælp.

Under sine studier tilbragte Kristian et semester i Australien, hvor han gik på Monash University i Melbourne for at få international erfaring i relation til selskabsret, immaterialret og bank- og finansieringsret. Kristian har desuden publiceret en række artikler og har fået sit speciale bragt i tidsskriftet Justitia i 2013.

Og så er Kristian en berejst herre, der nyder at komme ud og få ny inspiration under fremmede himmelstrøg. Han har blandt andet rejst med den Transsibiriske Jernbane, været på roadtrip igennem USA, besøgt Fjernøsten og har senest været en tur til Sydamerika.

 

English profile: https://www.advodan.com/advodan-glostrup/employees/kristian-weber/

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.