Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Byggeri

Skal du bygge om, bygge til eller bygge helt nyt? Med din rolle som bygherre er der en række ting, du bør tænke på og planlægge, før du går i gang. Der er nemlig mange udfordringer i et byggeprojekt.

Hvad er de overordnede rammer, og hvor stort er budgettet? Kan de to ting realistisk passe sammen? Hvordan skal byggeriet finansieres? Hvem skal stå for den mere detaljerede projektering? Hvem skal bære ansvaret og risikoen, hvis der under byggeriet opstår noget uforudset?

Hvordan sikrer du bedst muligt, at du får det byggeri du ønsker dig – på det tidspunkt, der er aftalt og til den aftalte pris?

Vi opfordrer til, at du investerer den nødvendige tid og de nødvendige penge i at planlægge, tilrettelægge og forberede dit byggeri så godt som muligt.

Her på siden har vi samlet nogle gode råd til dig, der skal bygge. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores advokater med speciale i entrepriseret.

Læs mere


Når du bygger dit eget hus, renoverer eller bygger til, er det ofte en drøm, der går i opfyldelse. Samtidig er det sandsynligvis et af dit livs største økonomiske dispositioner. Derfor er det vigtigt, at du har klare aftaler med entreprenører og håndværkere om eksempelvis levering og materialer.

 


Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.