Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Per Nielsen
Advokat, Partner, Højesteret

Jeg er advokat hos ADVODAN Aalborg og har været partner siden 1994. Jeg arbejder primært med fast ejendom og sager i tilknytning hertil som f.eks. bobehandling, administration, udlejning, ejerforeninger, retssager, overdragelse, skat, matrikulære forhold, fonde og dødsbobehandling. På disse områder har jeg oparbejdet en bred viden og kan derfor bidrage med professionel rådgivning og erfaring.

Jeg har opnået møderet for Højesteret.

Siden 2014 har jeg været optaget på listen over advokater, som kan anvendes i sager om børnebortførelse. Derudover har jeg flere gange været udsendt som international observatør ved valg på Balkan.

Jeg har tidligere undervist på Aalborg Universitet i bl.a. international privatret, insolvensret og fast ejendom. 

Fra 1994-2006 var jeg medlem af Nordjyllands Amtsråd og fra 2006-2009 af regionsrådet for Region Nordjylland. Herfra har jeg erfaringer med planlægning, taksation, sygesikring og jordforurening. Derudover har jeg været medlem af Skatteankenævnet og Den Regionale Videnskabsetiske Komité, ligesom jeg har siden 2010 været frivillig i Forbrugerrådets Gældsrådgivning. Endvidere er jeg formand for Grundejerforeningen Grønhøj Nord, Grundejerforeningen Johannesmindevej og sammenslutningen af Sommerhusgrundejerforeningen i Jammerbugt Kommune. 

Hvis du har spørgsmål til fast ejendom eller andet, så ring gerne til mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3360.

GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.