Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Markedsføringsloven

Beskyt produkter, navn og logo

Ved at beskytte din virksomheds navn, produkter, kendetegn m.v. sikrer du dig, at konkurrenter ikke lovligt kan kopiere dine produkter eller udnytte din virksomheds navn og goodwill.

Du er her

Med et varemærke opbygger du en mere klar identitet hos kunder og forbrugere. Det har stor værdi, når du skal markedsføre virksomheden og dine produkter.
 

Tjek rettigheder inden navneskifte

Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis du glemmer at tjekke rettighederne til et navn, inden du bruger det, når du navngiver din virksomhed og dine produkter, eller hvis din virksomhed overvejer at skifte navn.

Det kan samtidigt være forbundet med risiko at benytte dine rettigheder på en måde, som er egnet til at fremkalde forveksling med andres rettigheder.

Bruger du et navn eller et kendetegn, som andre allerede har rettigheder til, risikerer du at der rejses erstatningskrav over for din virksomhed. Samtidig har du sandsynligvis spildt penge på markedsføringsmateriale, hjemmeside, brevpapir og skilte, som alt sammen skal skiftes ud igen.

Læs mere om Patent og varemærke 

Har du brug for hjælp til Markedsføringsloven?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Markedsføringsloven?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.