Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Selskabskonstruktion og virksomhedsformer

Hvordan stifter jeg et selskab?

Først skal du vælge virksomhedsform. Her beslutter du, om virksomheden skal drives personligt eller i selskabsform. Vælger du at stifte selskab, skal du også overveje en holdingstruktur.

Du er her

Med en holdingstruktur er det muligt at skille værdier og risiko fra hinanden i to separate selskaber og opnå en skattemæssig fordel ved, at overskud i driftsselskabet kan overføres skattefrit til holdingselskabet, så skat først betales ved udlodning fra holdingselskabet.

Hvad er et holdingselskab?

Uanset hvilken form du vælger, skal virksomheden registreres hos Erhvervsstyrelsen. Når du registrerer virksomheden, får du et CVR-nummer. Du skal også huske at registrere alle ejere, der ejer 5 procent eller mere af selskabet i Det Online Ejerregister.

Herefter skal du have styr på en række forskellige juridiske dokumenter, som sikrer, at din virksomhed står på et juridisk sikkert fundament.

Vigtige dokumenter:

Har du brug for hjælp til Selskabskonstruktion og virksomhedsformer?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til en selskabs-stiftelse? Skriv til os
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Har du brug for hjælp til Selskabskonstruktion og virksomhedsformer?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.