Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Hanne Bruun Jacobsen
Advokat, Partner, Højesteret

Jeg er administrerende partner hos ADVODAN Aalborg A/S.

Jeg beskæftiger mig med en bred vifte af både erhvervs- og privatretlige emner. Mine primære arbejdsområder er insolvens- og dødsbobehandling, gældssanering, familieret, arveret, køb og salg af fast ejendom og rådgivning af erhvervskunder i forbindelse med selskabsstiftelse, køb og salg af virksomhed, mv.

Jeg blev færdig som jurist i 1985 og fik bestalling som advokat i 1988. I 1990 fik jeg møderet for Landsret og i 1998 fik jeg møderet for Højesteret. Jeg møder regelmæssigt i landsretten og i ny og næ i Højesteret.

Siden 1992 har jeg været antaget som fast medhjælper ved Skifteretten i Aalborg i behandling af gældssaneringssager. Jeg er ligeledes fast medhjælper i likvidations- og konkursboer ved Skifteretten i Aalborg. Jeg er medlem af Danske Insolvensadvokater og er certificeret insolvensadvokat. 

Siden 2007 har jeg været autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Aalborg og behandler et stort antal dødsboer hvert år, både bobestyrerboer samt private dødsboer (privat skifte, ægtefælleudlæg, uskifte bo, boudlæg) og jeg er medlem af Danske Arveretsadvokater.

Jeg blev i 2004 uddannet som Mediator – konfliktmægler – og anvender dette dagligt i mit arbejde. Jeg har tidligere undervist i erhvervsret på Aalborg Universitet, ligesom jeg har været etableringsvejleder for iværksættere gennem en del år.

Jeg er censor ved advokateksamen samt medlem af flere netværksgrupper, hvor jeg bl.a. er formand for VL-gruppe 110.

Privat bor jeg i Aalborg midtby og er gift med Per Henrik. Vi har to børn og en hund, som jeg nyder at bruge tid med. Vi rejser en del og har derudover et stort netværk af gode venner og familie.

Hvis du har spørgsmål til familieret, dødsbobehandling eller andet, så ring gerne til mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3303.

Specialer
GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.