Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Hent e-bogen

Sådan får du en sikker bolighandel

Blik klogere på alt det, du skal have styr på som boligkøber.

  • Juridiske tips og gode råd - når du køber bolig
  • Overblik over alle faser i en bolighandel - fra start til slut
  • Tjeklister til hele forløbet - med dine og boligadvokatens opgaver
  • Print - eller læs på din iPad
Få din e-bog her

Når du udfylder formularen og trykker ”send til e-mail”, bliver du samtidig tilmeldt vores Nyhedsbrev Privat. På baggrund af din interesse i e-bogen sender vi dig to nyhedsbreve om bolighandel inden for de næste par uger. Herefter vil du kun modtage nyhedsbrevet én gang om måneden.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger til at fremsende e-bogen og som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysningerne her

Vi har udarbejdet en boligkøb guide, som giver dig overblik over de vigtigste dele af processen og gennemgår din bolighandel trin for trin.

Du bestemmer selv, hvor sikker din bolighandel skal være. I princippet kan du godt sørge for det meste selv, hvis du gerne vil det. Men der er meget at holde styr på i en bolighandel – og særligt hvis du er førstegangskøber, er det let at overse potentielle faldgruber.

Samtidig er en bolighandel måske den største investering i dit liv – og derfor anbefaler vi, at du allierer dig med en uvildig rådgiver, der kan sikre, at der ikke går noget galt undervejs.

I denne E-bog får du overblik over alt det, du skal have styr på i de forskellige faser i en bolighandel – lige fra boligjagten går i gang, til du er klar til at afgive bud, og du skriver under på købsaftalen – og frem til du overtager boligen.

E-bogen indeholder følgende faser:

  • Når du søger bolig - få styr på økonomi og behov
  • Når du skal afgive bud - er pris og vilkår til forhandling?
  • Når du skriver under på købsaftalen - husk advokatforbeholdet!
  • Klar til overtagelse - få styr på forsikringer, lån og tinglysning
  • Når du overtager boligen - er alt som aftalt?

Vi kan hjælpe dig hele vejen eller blot noget af vejen. Det vælger du. Men jo tidligere du allierer dig med en boligadvokat, jo mere sikker bliver din bolighandel.

Rigtig god læselyst og held og lykke med dine boligdrømme.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.