Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Trine Binderup
Advokat, Landsret

Jeg er associeret partner og advokat og personaleansvarlig hos ADVODAN Aalborg med speciale indenfor arbejds- og ansættelsesret, persondataret, udlændingeret, markedsføringsret, dødsbobehandling og personskadeerstatning.

Jeg har arbejdet med arbejds- og ansættelsesret siden 2006 og kan derfor bidrage med en kyndig rådgivning. Jeg har undervist og rådgivet ledere og chefer i personalejura gennem mange år.

Jeg har stor erfaring med ansættelser og afskedigelser, herunder fratrædelsesaftaler og områder såsom ansættelsesklausuler, forskelsbehandling, ferieloven mv.

Jeg er udnævnt af Beskæftigelsesministeren som medlem af Ligebehandlingsnævnet, der træffer afgørelser i sager om forskelsbehandling og ligebehandlingsloven.

Jeg beskæftiger mig desuden i stort omfang med udlændingeret i relation til opholdstilladelser, ægtefællesammenføring, statsborgerskab, visum, asyl med videre, og møder blandt andet i Flygtningenævnet. Jeg er også medlem af Advokatforum i Udlændingestyrelsen.

Uddannet Cand. Jur i 2006 fra Aarhus Universitet. I 2010 blev jeg certificeret mediator.

Jeg bruger min fritid med familie og venner og på det sportslige plan elsker jeg en lang løbetur og er avler af DV heste. 

 

Hvis du har spørgsmål til ansættelsesret, persondataret, udlændingeret, dødsbobehandling, markedsføringsret eller personskadeerstatning, så ring gerne til mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3329.

GØR SOM 12.731 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.731 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.